Lease

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Bosch Car Service Jan Kok bent u van harte welkom. Niet voor niets zijn we de eerste premium partner van LeasePlan.

 

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service Jan Kok werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Met onze haal- en brengservice zitten we altijd bij u in de buurt, bij u thuis of vlak bij uw werk. U kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit!

 

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.

 

Nieuwe leaseauto

Autobedrijf Jan Kok is naast Bosch Car Service dealer ook dealer van het merk SEAT. Dit betekent dat wij ook uw nieuwe leaseauto kunnen leveren. Al onze modellen worden aangeboden met interessante lease uitvoeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefrit!