Het team

Directie / Verkoop

 

Jan Kok

Jan Kok

Eigenaar/verkoop, vanaf 1985 actief met het merk SEAT. Is vaak te vinden in de showroom om het enthousiasme over het merk SEAT te delen met de bezoekers. Naast nieuwe auto’s veel passie voor klassiekers.

 

Verkoop

 

Johan van der Horst

Johan van der Horst

Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Autobedrijf Jan Kok. Geeft richting en adviseert u om die reden ook graag omtrent de aanschaf van een nieuwe auto.  Het vinden van oplossingen is zijn grootste uitdaging.

 

Frank Prins

Aandacht voor de klant en passie voor auto's! Frank zorgt er voor dat elke klant tevreden onze showroom verlaat. Specialist op het gebied van connectiviteit en nieuwe technieken.

 

Werkplaats

 

Albert Knol

Albert Knol

Vanaf 1988 werkzaam bij autobedrijf Jan Kok. Begonnen als monteur en nu werkzaam als Service Manager verantwoordelijk voor onze receptie. Kent alle klanten en stopt veel energie in het vergroten van ons netwerk.

 

Jasper Logterman

Jasper Logterman

1e monteur en APK keurmeester. Is serieus bezig met uw auto en een echte all-rounder. Sleutelen zit in de familie en Jasper wil daarin graag de beste zijn.

 

Mike Zoombelt

Mike Zoombelt

De werkplaats is z’n tweede huis. Onderhoudsbeurten, reparaties, APK-keuringen, trekhaken monteren voor Mike geen probleem. Werkt snel en vakkundig aan uw auto en geniet van het sleutelen met z’n collega’s.

 

Klaas Lindeboom

Klaas Lindeboom

Technisch specialist in de werkplaats. Heeft veel kennis opgedaan en lost dan ook alle technisch complexere zaken op voor u. Zijn kennis deelt hij graag met collega’s. Neemt de tijd voor het luisteren naar u probleem om zo tot een juiste oplossing te komen.

 

Rens Borger

Rens Borger

Rens is in opleiding voor auto monteur. Hij werkt 4 dagen bij ons en gaat 1 dag in de week naar school. Sleutelt graag aan auto’s en voelt zich helemaal thuis in onze werkplaats. Hij let goed op wat er gebeurt zodat hij snel de techniek beheerst

 

Freddy Mijnheer

Freddy Mijnheer

Stuurt onze monteurs aan. Zorgt dat iedereen op tijd klaar is met zijn opdracht. Sleutelt zelf ook graag mee. Heeft graag persoonlijk contact met de klant om de werkplaats een ‘gezicht’ te geven. Doet alles om u tevreden op weg te laten gaan.

 

Thomas Rooseboom de Vries

Thomas Rooseboom de Vries

1e monteur en APK keurmeester. Is al vanaf z’n jonge kinderjaren bezig met auto’s. Heeft ook een oogje op klassiekers en houdt van deze eenvoudige techniek.

 

Ekky Eilander

Ekky Eilander

Het gezicht aan onze balie als service adviseur. Handelt voor klanten alle gebeurtenissen af die te maken hebben met het onderhouden van uw auto. Is specialist in garantie afhandeling en vindt het leuk om het u naar de zin te maken.

 

Magazijn

 

Kees Fredriks

Kees Fredriks

Magazijnbeheerder en gediplomeerd service-adviseur. Bestelt onderdelen, accessoires en allerhande zaken rondom uw auto. Vraagbaak voor onze monteurs en een klant even op weg helpen is ook geen probleem.

 

Robert van Dam

Robert van Dam

Magazijnbeheerder en onze specialist in ICT vraagstukken. Bestelt wat u nodig heeft en door zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is één woord vaak genoeg. ‘In één keer goed’ is dan ook zijn motto.

 

Facilitair

 

Roelinde Muis

Roelinde Muis

Om alles netjes te houden wordt drie keer in de week alles grondig schoongemaakt. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Roelinde kent de kneepjes van het vak en stralend laat ze alles achter.

 

Corrie Bakhuis

Corrie Bakhuis

Een correcte administratie is van groot belang. Samen met onze (externe) accountant zorgt zij voor de juiste overzichten. Naast de administratie hecht Corrie veel belang aan de aankleding van onze showroom. Verschillen in seizoen zullen u hierdoor niet ontgaan.