Het team

Directie / Verkoop

 

Jan Kok

Jan Kok

Eigenaar/verkoop, vanaf 1985 actief met het merk SEAT. Is vaak te vinden in de showroom om het enthousiasme over het merk SEAT te delen met de bezoekers. Naast nieuwe auto’s veel passie voor klassiekers.

 

Verkoop

 

Johan van der Horst

Johan van der Horst

Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Adviseert u daarnaast graag omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Is voornamelijk bezig met het adviseren van bedrijven wat betreft hun wagenpark. Het vinden van oplossingen is zijn grootste uitdaging.

 

Hermen Welink

Hermen Welink

Passie voor auto’s heeft ervoor gezorgd dat Hermen klanten helpt met de aankoop van een nieuwe auto. Heeft een voorliefde voor sportieve auto’s en ziet de showroom als zijn tweede thuis. Hermen wil graag kennis met u maken!

 

Werkplaats

 

Albert Knol

Albert Knol

Vanaf 1988 werkzaam bij autobedrijf Jan Kok. Begonnen als monteur en nu werkzaam als after sales manager verantwoordelijk voor receptie, magazijn en werkplaats. Kent alle klanten en stopt veel energie in het vergroten van ons netwerk.

 

Jasper Logterman

Jasper Logterman

Monteur in opleiding. Studeert 1 dag in de week om 1e monteur te worden. Is serieus bezig met uw auto en wil het vak zich graag eigen maken. Sleutelen zit in de familie en Jasper wil daarin graag de beste zijn.

 

Mike Zoombelt

Mike Zoombelt

De werkplaats is z’n tweede huis. Onderhoudsbeurten, reparaties, trekhaken monteren voor Mike geen probleem. Werkt snel en vakkundig aan uw auto en geniet van het sleutelen met z’n collega’s.

 

Klaas Lindeboom

Klaas Lindeboom

Technisch specialist in de werkplaats. Heeft veel kennis opgedaan en lost dan ook alle technisch complexere zaken op voor u. Zijn kennis deelt hij graag met collega’s. Neemt de tijd voor het luisteren naar u probleem om zo tot een juiste oplossing te komen.

 

Rens Borger

Rens Borger

Rens is in opleiding voor auto monteur. Hij werkt 4 dagen bij ons en gaat 1 dag in de week naar school. Sleutelt graag aan auto’s en brommers en voelt zich helemaal thuis in onze werkplaats. Hij let goed op wat er gebeurt zodat hij snel de techniek beheerst

 

Freddy Mijnheer

Freddy Mijnheer

Stuurt onze monteurs aan. Zorgt dat iedereen op tijd klaar is met zijn opdracht. Sleutelt zelf ook graag mee. Heeft graag persoonlijk contact met de klant om de werkplaats een ‘gezicht’ te geven. Doet alles om u tevreden op weg te laten gaan.

 

Thomas Rooseboom de Vries

Thomas Rooseboom de Vries

Monteur in opleiding. Studeert 1 dag in de week om 1e monteur te worden. Wil daarna graag verder voor APK keurmeester. Is al vanaf z’n jonge kinderjaren bezig met auto’s. Heeft ook een oogje op klassiekers en houdt van deze eenvoudige techniek.

 

Ekky Eilander

Ekky Eilander

Het gezicht aan onze balie als service adviseur. Handelt voor klanten alle gebeurtenissen af die te maken hebben met het onderhouden van uw auto. Is specialist in garantie afhandeling en vindt het leuk om het u naar de zin te maken.

 

Magazijn

 

Kees Fredriks

Kees Fredriks

Magazijnbeheerder en invalkracht bij de receptie. Bestelt onderdelen, accessoires en allerhande zaken rondom uw auto. Vraagbaak voor onze monteurs en een klant even op weg helpen is ook geen probleem.

 

Robert van Dam

Robert van Dam

Magazijnbeheerder en onze specialist in ICT vraagstukken. Bestelt wat u nodig heeft en door zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is één woord vaak genoeg. ‘In één keer goed’ is dan ook zijn motto.

 

Facilitair

 

Roelinde Muis

Roelinde Muis

Om alles netjes te houden wordt drie keer in de week alles grondig schoongemaakt. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Roelinde kent de kneepjes van het vak en stralend laat ze alles achter.

 

Corrie Bakhuis

Corrie Bakhuis

Een correcte administratie is van groot belang. Samen met onze (externe) accountant zorgt zij voor de juiste overzichten. Naast de administratie hecht Corrie veel belang aan de aankleding van onze showroom. Verschillen in seizoen zullen u hierdoor niet ontgaan.